SILHOUETTE VÁSZONKÉP

Az egyik kedvenc fotózási módszerem, ami lényegében fekete-fehér portré fotók összefűzve egy képen. Bár a fotózás része nagyon egyszerű, a profi utómunka sok időt vesz igénybe és alapos felkészülést igényel, a végeredmény viszont magáért beszél.

Néhány szó az elnevezésről:

 A sziluett XIV. Lajos pénzügyminiszteréről, Etienne de Silhouette-ről nyerte nevét, ő volt ugyanis az első, aki ilyen képet rendelt. A 18. században sziluettnek neveztek minden profilból ábrázolt arcot.

A képen szereplők már akkor is felismerhetőek voltak, azóta ráadásul a technika rengeteget fejlődött.

Nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik, hiszen a fekete-fehér portrékat bárhol el tudom készíteni, nem szükséges hozzá stúdióba menni.

Legyen ez a bárhol akár a saját otthonod is, hiszen a megfelelő fotózási módszerrel és felszereltséggel elérhető, hogy a háttér sötét maradjon, miközben az arc tökéletesen mutasson a képen.

Egy sziluett fekete-fehér vászonkép annál jobb, minél több modell van rajta. Természetesen már 3 főtől is el lehet készíteni, de ha van kisállatod és alkalmas rá, akkor még érdekesebbé tehető a fotó.

Vászonkép formában mutat a legjobban a falon, de természetesen digitális formában is kérhető, de hidd el, a lakás dísze lesz és minden vendéged megcsodálja majd ezt az alkotást!

A fotók elkészítéséhez csak annyi kell, hogy a kép szereplői egy helyen legyenek a fotózáskor. A sziluett fotók egyenként készülnek el, ezeket én fogom utólag profin összeilleszteni.

A végleges, vászonképre kész kép előtt természetesen egyeztetünk, hogy megfelel-e mindenkinek.

A ruházat lehetőleg legyen egységes – mondjuk fekete póló, – ez mutat a legjobban a fekete-fehérben előhívott vászonképen.

ÁRAK

A kiszállás, a fotózás, és a digitális utómunka ára 30.000 Ft.

A képet digitális formában, online adom át, a kért méretben.

Amennyiben vászonképet is szeretnél, az akutális árakról kérlek érdeklődj valamelyik elérhetőségemen. 

Budapesten és Pest megyében a kiszállás ingyenes, egyéb esetben pedig 500Ft/10km.