KRISZTI ÉS PETI KREATÍV FOTÓZÁS

Kriszti és Peti esküvője egy kora tavaszi napon volt, amikor a természet még aludt, így a kreatív fotózáshoz nem igazán találtunk külső ideális helyszínt. Elhatároztuk, hogy elhalasztjuk egy olyan időpontra, amikor már minden zöldbe borult, és kivirágzott. Helyszínnek a Városligetet választottuk, mert itt rengeteg lehetőség volt a kreatív fotózásra. 

Többféle stílusban lehet fotózni ugyanazon a helyszínen. Az elengánsabb, Vajdahunyad várától a romantikusabb Rózsakertig nagyon sok helyen fotóztunk. 

Elkisért minket a pár kutyusa is, így több képen együtt szerepelnek. 

 

Sőt, készült olyan kép is, ahol kifejezetten az övé volt a főszerep.

Majd több oldalról körbefotóztuk ezt az impozáns épületet. Minden irányból találtunk olyan helyet, ahol nagyszerű hátteret biztosított nekünk a Vajdahunyad vára. 

De maga a liget is jobbnál jobb lehetőségeket biztosított, hogy kiélhessük kreativitásunkat. Természetesen vittünk kellékeket is, hogy még változatosabbá tegyük a fotózást. 

És néha az elkapott pillanatokból születnek a legjobb képek… 

Szerencsére Kriszti és Peti kellően bevállalósak voltak, így készült néhány bátrabb és vicces is kép is. Nagyon jó dolgok tudnak kisülni abból, ha a pár mindenre kapható!

Ez tipikusan olyan fotózás volt, ahol a fotós és segédje is jól érzi magát. Sok nevetéssel és sok szép fotóval zártuk a napot. 

Ha tetszettek a képek és te is el tudnál hasonlókat képzelni a pároddal: