ESKÜVŐ FOTÓZÁS

Az esküvő egy pár életének egyik legmeghatározóbb napja. Összekötni az életét valakivel jóban-rosszban, igazán izgalmas dolog. A menyasszony lázasan készülődik, a vőlegény izgatottan várakozik.

Sok-sok megható, vidám és izgalmas pillanat. Nektek átélni kell, az esküvői fotósnak pedig elkapni ezeket és megörökíteni.

Már rengeteg esküvőn fotóztam, így tudom nincs két egyforma ceremónia.  A polgári és templomi szertartások különböző hangulata, a változó szokások, a párok személyisége mind-mind meghatározza és változatossá teszi az esküvőt.

Én nem úgy tekintek ezekre az eseményekre, mint egy munkára. Szeretek ott lenni, de úgy, hogy ne legyek észrevehető. Felszabadultan átadhatod magadat az eseményeknek, hiszen én igyekszem minden megörökíteni, ami később egy kellemes emlék lesz.

Meg tudom mutatni másnak, és sok-sok év múlva elő tudod venni, hogy felidézd a vicces, megható, szép pillanatokat.

A készülődés, az esküvői szertartás, a lakodalom alatt csendes szemlélője vagyok az eseményeknek, de a kreatív fotózásba igyekszem jókedvet vinni, hogy ne csak a meghitt pillanatok, a szerelmes pillantások, hanem a boldogság is meg legyen örökítve.

Az esküvő fotózás végül is vidám esemény igyekszem ezt a képeimmel is közvetíteni.

Amennyiben ti is ilyen pár vagytok, kissé bohókás, tele jókedvvel, ötlettel, és egy olyan fotóst kerestek, aki segíthet megvalósítani ezeket, akkor megtaláltatok!